Våra tjänster som budfirma

Byggbilens tjänst är i det stora hela en budtjänst för expressleveranser. Via inlogg till vår egna och unika applikation gör våra kunder på ett mycket enkelt och snabbt sätt materialbeställningar från valfri leverantör inom byggbranschen. När det handlar om materialinköp på upp till 20m3 eller 900kg hämtar och levererar hantverkarna allt som oftast detta på egen hand, främst och tydligast när det gäller material som hantverkaren behöver just precis för stunden för att komma vidare i sitt arbete. Det är i just dessa situationer som vår tjänst utmärker sig starkast.

I samband med att entreprenören blir kund hos Byggbilen så uppger entreprenören hos vilka leverantörer de handlar material, dessa leverantörer kopplas ihop med entreprenörens inlogg. När det sedan är dags för materialbeställning loggar kunden in i vår applikation och via ca 5 klick så har kunden beställt sitt saknade material, allt från 1 burk färg till 10st gipsskivor. Vi lämnar naturligtvis en tidsgaranti om 90 minuter så våra kunder vet när de får sitt material. Byggbilen tar ansvar för hela transporten och säkerställer så beställda varor är kompletta och rätt packade. På detta sätt kan hantverkaren fokusera på det de är bäst på, det vill säga att utföra sitt hantverk, inte ägna onödig och dyrbar tid i bil eller hos leverantör. Givetvis finns vi även till när det är dags att byta arbetsplats.

Byggbilens kunder gör även i dessa situationer sin beställning i vår applikation, de anger vart det ska hämtas och vart det ska levereras. Även här lämnar vi en tidsgaranti om 90 minuter. Via vår tjänst sparar våra kunder upp till 6 gånger pengarna för varje gång en expressleverans är nödvändig, samtidigt hjälps vi även åt att bevara vår miljö och få ett grönare samhälle. Istället för ett stort antal kallstartade bilar och korta körningar utförs dessa av ett avsevärt lägre antal bilar som självklart körs på fossilfritt bränsle.